onsdag, juni 28, 2006

Fortfarande i PdC...

Efter några lata dagar med sol, bad och salsadans i PdC var vi idag på en heldagsutflykt till mayaruinerna i Chichen Itza. Vi hade i förväg blivit varnade av andra angående hettan i Chichen Itza, men den var ändå värre än väntat, jag drack 2,5 l vatten bara under den guidade rundturen... Ruinerna var fina, men lite tråkiga (gillade både Copan och Palenque bättre). Minibussen stannade till vid en vattenfylld underjordisk grotta på hemvägen, så det var härligt att svalka sig i det klara, kyliga källvattnet.

Har de senaste dagarna bott på ett mycket spartanskt men trevligt hostel, där taket är av halm och duschar/toaletter under bar himmel. Tyvärr har jag dragit på mig en dunderförkylning samt en skadad fot vilket sätter stopp för sol/bad/salsadansande ett tag framöver, men det gör inte så mycket eftersom vi drar vidare mot Tulum imorgon bitti. Peter är dock på bra humör igen eftersom hans baggage äntligen har levererats från Miami.

Hör av mig snart igen! Ta hand om er och fortsått att skriva! //Jonas

P.S. En hälsning till Catta: Pratade en viss Fernando på en nattklubb här i PdC... Han hoppades att du kom ihåg din forna rumskamrat från Florens och du är välkommen att hälsa på honom i Monterrey om ni passerar Mexico under er resa i vinter ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haj Sstonken!

Du skämtar inte med mig. Jag har fösrökt som en galning att få tag på både Fernando och hans pojkvän Alexandro! Hoppas verkligen att du tog hand telefonnummer eller mejladress eller liknade.... snälla sägatt du gjorde det!

Anonym sa...

Hej igen!

Snälla Jonas - du måste få tag på hans e-mail eller nummer! Mejla mig så fort som möjligt!

Anonym sa...

Hoppas din skadeskjutna fot inte gör att du inte kan ta till flykt ä FERNANDO och ALESSANDRO försöker sig på en trekant med den mjuka, lena och timida svensken de nu lärt känna. Tur är väl, i fler avseende än ett, att du nu inte kan dansa salsa med dessa till synes stiliga, men ack så förrädiskt sexuellt hårdhänta latinokillar. Vi svenskar (du inkluderat) ska inte ens tänka tanken att ge dig in i denna aktivitet då du kommer att framstå som ett utvecklingsstört kylskåp på dansgolvet i jämförelse med dina nyfunna "latino-lover vänner".

Hur är et med pdc, har man kunnat restaurera det mesta, eller är det fotfarande spår eftr orkanen?

Fortsätt att ha de så kul, o krya på dig!!!

Heil satan!!!