onsdag, juni 07, 2006

Jetlag och en "spännande" kväll i Chetumal...

Blev rätt påverkad av de sju timmarnas tidsskillnad och vaknade kl 4 i morse! Trodde dock att det var mycket senare och jag ville inte tända för att kolla klockan (alla andra sov, det var 16 bäddar i varje rum) så jag hoppade upp och duschade och klädde mig i mörkret. Insåg mitt misstag när jag kom ut i receptionen, det var bara att krypa tillbaka i sängen... Gick upp vid 7, det var underbart ute och jag fick vara ensam stranden för ett morgondopp i karibiska havets 29-gradiga vatten.

Kom nyss med buss till delstatens huvudstad Chetumal. De enda utlänningarna bussen var jag och en backpacker från Tyskland, så jag hängde med när hon tipsade om ett hostel for 35 kr natten. Dock visade det sig att "enkelt" bara var förnamnet detta hostel... och vi var de enda gästerna... Så vi tog en promenad och relaxar nu med en Corona ett internet-cafe. För övrigt är Chetumal helt dött, men det ligger precis vid gränsen till Belize och min buss dit går kl 5 imorgon bitti.

Hoppas allt är bra i Sverige!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du anar inte vad jag längtar till o komma iväg nu..

//bboy

Anonym sa...

Åh vad härligt det låter! Skönt att höra att resan gick bra! Sola och bada en massa för mig med, jag sitter instängd på mitt kontor och är bittert avundsjuk :)

Kram
// I

Anonym sa...

Låter gott det där, du. Estas muy.. bien... einundzwanzig... eller vad det heter på det där svåra språket. Själv har jag hoppat på ett semestervikariat, så jag har min sommar planerad. Soy Suéco!

/Daniel, nynnandes på Dolly Parton och undrar varför unidensarna har så korta arbetsdagar.