tisdag, juni 13, 2006

Diving in Utila!

Var en s.k. refreshment course igår, nästan fyra timmars privatlektion (teori + dykning) för 150 kr! Så idag var jag fit-4-fight att följa med riktiga dyk! Dykbåten gick till ett par rev norra sidan av ön. Otroligt vackert med koraller och fiskar i regnbågens alla färger! När vi satt och softade båten mellan dyken kom det plötsligt en flock ca 20-30 spinn-delfiner och började hoppa runt båten Sa var det bara att skutta i och snorkla med dem en stund! Imorgon går båten till ett ställe som kallas Turtle Bay, verkar lovande! Lämnar Utila med morgonbåten torsdag, har tyvärr inte tid att stanna längre. Sen är det ju ganska farligt här... blev påkörd av en golfbil och spräckte en tånagel (alla har golfbilar, fyrhjulingar eller moppar har, vanliga bilar existerar knappt) och fick en stund senare en fallande mango axeln, tur den inte träffade huvudet, hehe. Ha det sa skönt i sommarvärmen i Sverige!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fallande mangos och farliga golfbilar, bäst att passa sig :-)
Men annars verkar du ha det väldigt bra på dina strapatser!

Hade gärna dykt lite tillsammans med dig, här har det varit så varmt att jag nästan svimmat... Hett som en bastu i lägenheten också! Men nu när sommaren äntligen har kommit hit ska man inte klaga!

Jobbar en dag till och sen är jag låååång ledig!

Kram på dig!
Hanna

Anonym sa...

Hej hej!

Ledsen att jag inte skrivit på länge!! tack för ditt mail på min dag! det värmde ska du veta!! Här är det hur varmt som helst men som tur är har man ju tillgång till pool.. =) nackdelen är ju att mitt numera blonda hår har blivit vackert ljusgrönt...men men det finns ju de som bara uppfinner hårfärg.. =)

Låter som du har det helt fantastiskt underbart och jag måste medge att jag är ganska avundssjuk!! Hur har det gått med spanskan förresten!! ASG!!

Puss o Kram på dig // Sara

Anonym sa...

OOOOOOH NEEEJ, en tånagel!! AJAJAJ!!

Här börjar ångesten krypa på. Fan va tråkigt att jobba när det e så varmt.

Låter som du trivs, skönt att höra. PUSS